Snímek 1Snímek 2Snímek 3FORUM NOVÁ KAROLINA
 

 BUĎME ZODPOVĚDNÍ - be responsible

V souvislosti s celosvětovou situací iniciujeme výzvu "BUĎME ZODPOVĚDNÍ - be responsible" Děkujeme, že se chováte zodpovědně a ohleduplně.

 

Chcete poptat službu prostorové dezinfekce? Chcete si dezinfekci provádět sami? Chcete být partnerem našeho projektu? Klikněte na obrázek a kontaktujte přímo obchodníka.

 

Jsme lovci virů ... We're bug busters

Aktuálně

Magistrát města Karviné

Magistrát města Karviné
Magistrát města Karviné se chová zodpovědně. Je proškolen a vybaven pro prostorovou dezinfekci dle konceptu lovci-viru.cz.

Do Fora Nová Karolina pronikli Lovci virů

Do Fora Nová Karolina pronikli Lovci virů

Asi každý zná slavný film Krotitelé duchů. Tým 4 pracovníků v podobných oblecích s fogery na aerosol úřadoval několik nocí mj. v ostravském Obchodním centru Forum Nová Karolina. Jejich cílem nebyli duchové a další nadpřirozené jevy, ale organismy mnohem reálnější a nebezpečnější - bakterie. Číst více


Napsali o nás - FORUM NOVÁ KAROLINA

Napsali o nás - FORUM NOVÁ KAROLINA
Povolali jsme k nám projekt LOVCI VIRŮ, který kompletně pročistil naše centrum unikátní technologií, která u nás nemá obdoby - prostorovou bezchlórovou dezinfekcí. A proč? Aby u nás bylo ještě příjemnější a čistější prostředí jako nikde jinde! TEĎ JSME PROSTĚ NEJČISTĚJŠÍ CENTRUM VŮBEC! :)

Jedinečný projekt ve střední Evropě

Jedinečný projekt ve střední Evropě
Je to opravdu zásadní mezník. Velmi dlouho jsme usilovně pracovali na konceptu služeb prostorové dezinfekce bez chlóru a alkoholu. Asi před 18 měsíci jsme navrhli podobu konceptu a nazvali jej LOVCI-VIRU.CZ. Následovala spousta prezentací, aktivních ukázek a besed. Unikátní vlastnosti bezchlórové dezinfekce, výsledky aplikací a reference klientů ukázaly, že je naše vize správná. Číst více

Mějte bazén bez chlóru

Mějte bazén bez chlóru
Je čas odzimovávání bazénů, myslete na zdraví bezpečnost a pohodu při koupání. Zajistíme Vám komplexní službu přechodu na bezchlórový bazén. Navštivte www.lovci-viru.cz, volejte 724 183 420.

Proti prasečí a ptačí chřipce

Proti prasečí a ptačí chřipce
Naše dezinfekce je účinná mj. proti chřipkovému viru typu A, tedy mj. proti prasečí a ptačí chřipce. Více si přečtěte zde Stanovisko chřipka typu A

 

My v Agency of Eagle jsme opravdoví lovci-viru.cz a svým konceptem výrazně snižujeme výskyt virů, bakterií, plísní a dalších alergenů. Tím snižujeme možnost přenosu nakažlivých nemocí a eliminujeme alergické a ekzematické reakce.

 Více informací najdete v Technickém listu produktu.


Zaujala Vás naše služba? Máte další dotazy?

V případě zájmu o službu dezinfekce prostor, povrchů a vzduchu nebo informativní kalkulaci nám pošlete e-mail nebo nás navštivte.

Kontaktní formulář